Välkommen till världen LakeHouse Media

by

Från och med idag den 1:a juni 2016 är jag egen företagare under namnet LakeHouse Media. Nu kan arbetet börja på riktigt när affärsplanen äntligen kan sjösattas. Jag inleder med att ”flytta in” digitalt – jag håller på och flyttar över min LiveinFjällen-blogg till världens bästa webbhotell Vildmarksdata som jag inlett samarbete med och där även LakeHouse Media ska få bo. Varumärkespaketeringen ska göras klart, det finns en början till en logo som ska justeras när jag fått känna efter lite vem LakeHouse egentligen är och jag har påbörjat registrering av alla sociala konton. Jag ska köpa licens för fjärrskrivbord och bokföringsprogram, jag ska inhandla och installera min nya arbetsstation och en hel massa annat som jag varit tvungen att vänta med tills startdatumet infann sig. Nu släpper proppen och drömmen blir verklighet. Tack till bästa Ingrid Wiklund Lilja på NyföretagarCentrum som hjälpt mig igenom hela uppstartsprocessen med affärsplanen och registreringen, man har det liksom inte medfött vad en resultatbudget är ?

Företagsnamnet var svårt, när jag nu plötsligt fick chansen att välja namn så stod det still länge men till sist kände jag att det var ”LakeHouse Media” som var rätt, ”huset vid sjön”. Varmt tack till alla er som hjälpt till med namnförslag, det var frestande nära Roine Andersson att det blev ditt ”Gul Snö AB” ?  men det blev Åsa & Maritha som ledde in mig på rätt spår – Åsa Stenström som föreslog ”Vallrun by the Lake” och Maritha Grelsson som påminde mig om att det är den där utsikten mot Ansätten nere vid båthuset som är min absoluta favoritplats på denna jord – den som jag flyttade 100 mil för! ❤️

Välkomna!

LakeHouse Media – Webb, Print & PR | pernilla@lakehousemedia.se

076-83 63 508 | www.lakehousemedia.se

LHM_jar_1_medium

Kommentera >

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

PageLines