Om konsten att gå på tur…

by

 
 

En av mina favoritbloggar är Birgitta Höglunds mat, en fin blogg om lchf-mat blandat med inspirerande livsbetraktelser och reseskildringar! Fantastiska recept och härliga bilder från Jämtland och övriga världen. Birgitta bor utomlands emellanåt men Jämtländska som hon är så är kärleken stark till de trakter även jag bor i och hon bjuder på många härliga inlägg med Jämtländsk anknytning som får mig att älska mina nya hemtrakter ännu mer…

 
Hennes senaste inlägg Picknick i det vita handlar om en underbar fjälltur hon gjort den gångna helgen och jag njuter när jag läser om skidturer, vida vyer och fjällspa!
 

Sörlänning som jag är så har jag aldrig fått kläm på det där med skidåkning, varken utför eller på längden…inte ens stillastående… Birgittas fjällskildring får mig att längta ännu mer efter att ta mig upp på fjället skidledes. En dag kanske…

 

 

Birgittas egna bilder från Birgitta Höglunds mat
 
4 Responses to "Om konsten att gå på tur…"
  1. Hej Vallrun. Jag blir alldeles överväldigad! Först så vackra ord inne hos mig och så kommer jag hit och får läsa ännu fler. Tack, tack för det och för länkarna.

    Blir så glad att jag lyckats göra ett sånt avtryck i bloggosfären, jag som knappt sett en blogg när jag satte igång för snart två år sen. Mina datorkunskaper är minst sagt minimala, men det är kul att skriva om mat, natur och livets andra glädjor.
    Fotograferingen är nästan det roligaste med bloggandet.

    Känns fint att jag lyckats sammanföra dig och allra snällaste Fjällmor 🙂
    Kram till er båda

Kommentera >

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.