Svenska Nomader www.svenskanomader.se

Intervju med mig hos Svenska Nomader

by

Idag är jag med i en intervju hos Svenska Nomader som handlar om hur jag flyttade upp till en stuga i Jämtländska Ansättfjällen. Kanske kan det intressera någon som själv funderar på att ta ett stort steg i livet ut i ovissheten och som undrar hur det är att flytta till fjällglesbygden i Krokoms Kommun, hur man kan arbeta platsoberoende och hur livet i en liten stuga kan få hälsan på rätt köl igen.

Intervjun tar även upp hur jag gjorde för att starta eget företag och jag kan varmt rekommendera NyföretagarCentrum och såklart speciellt då NyföretagarCentrum Jämtland som har världens bästa rådgivare Ingrid Wiklund Lilja samt Arbetsförmedligen och Näringslivskontoret i Krokoms kommun.

Vill du arbeta med något turismtrelaterat egenföretagande så har vi världens bästa förening för besöksnäringen genom Jämtland Härjedalen Turism jht.se och likaså fantastiska Eldrimners Mathantverkcentrum eldrimner.com om du är intresserad av mathantverk.

Och söker du lösningar för att  digitalisera din kompetens och jobba platsoberoende i automatiserat system genom att tex skapa online-kurser av ditt kunnande så är det Patricia Erlandson – Digital Strateg du ska kontakta.

Svenska Nomader www.svenskanomader.se är Sveriges största community för digitala nomader med artiklar, intervjuer, nomadporträtt och de har även en suverän guide om hur man kommer igång med distansarbete som digital nomad.

Lycka till ❤️

 

Länk till intervjun: 

Lyssna på mer:

Kommentera >

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

PageLines