Allers kom på besök till stugan i fjällen

by

För en tid sedan kom tidningen Allers på besök hit till stugan i Vallrun och ville höra min historia om flytten till fjällen. Reportaget finns nu i veckans nummer (nr 7 den 6 februari 2018). Kanske funderar du på om livet i en liten fjällstuga kan få din hälsa på rätt köl igen och om du själv kan arbeta platsoberoende inom ditt kunskapsområde, men undrar hur det skulle vara att flytta till fjällglesbygden och ta ett stort steg i livet ut i ovissheten. Välkommen då att läsa mer om processen att flytta 100 mil till en fjällstuga samt om min resa från sjuk & utdömd till egen företagare i glesbygd.

Funderar du på att starta eget företag så kan jag varmt rekommendera NyföretagarCentrum och såklart speciellt då NyföretagarCentrum Jämtland som har världens bästa rådgivare Ingrid Wiklund Lilja samt Arbetsförmedligen och Näringslivskontoret i Krokoms kommun.

Om du kanske rentav vill byta yrke helt och vidareutbilda dig som en nystart i livet så finns information om etableringsmöjligheter på Business Region Mid Sweden. Vill du arbeta med något turismtrelaterat egenföretagande så har vi världens bästa förening för besöksnäringen genom Jämtland Härjedalen Turism www.jamtland.se och likaså fantastiska Eldrimners Mathantverkcentrum www.eldrimner.com om du är intresserad av mathantverk.

Söker du kunskap för att digitalisera din kompetens och jobba platsoberoende online i ett automatiserat system som du styr över själv med bästa och mest ekonomiska lösningarna för hemsida, kursplattform, livemöten och bokning/betalningslösning så är det Patricia Erlandson – Digital Strateg du ska kontakta.

Svenska Nomader www.svenskanomader.se är Sveriges största community för ”digitala nomader” med artiklar, intervjuer, nomadporträtt och de har även en suverän kom-i-gång-guide om hur man tar steget för att arbeta med distansarbete som digital nomad. Där finns även en intervju med mig om livet som platsoberoende egenföretagare inom mediebranschen, läs den här:

Pernilla Öberg tog med sig jobbet till Jämtländska fjällen

Har du frågor? Kommentera gärna här nedan eller hör av dig på pernilla@lakehousemedia.se Du kan även nå mig på Instagram

Välkommen ❤

Kommentera >

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

PageLines